Telefon

Kundtjänst: +46 31 68 69 30

Glasetsningsfilm

Scandrafts sortiment av fönsterfilm med etsningseffekt lämpar sig för en rad kommersiella applikationer, och är även den idealiska produkten för användning i hemmet.

Beställ prover

Dekorativa effekter med glasetsning

Etsad vinyl, etcheffektfilm eller frostad vinyl är designad för att ge illusionen och utseendet och känslan av äkta etsat glas. Vår kollektion av etsade glasfilmer finns i en mängd olika ytbehandlingar och färger. Vårt breda utbud av produkter ger dina kunder fantastiska möjligheter med professionell design och finish med etsad glasfilm.Beställ gärna prover av våra vanligaste material.

Din leverantör Scandraft

Scandraft är experter inom alla typer av material och tillbehör för bild-, dekor- och reklamproduktion, och vi vet hur de ska användas för att skapa nytta för verksamheter, företag och privatpersoner – nu och i framtiden. Vi erbjuder dig både innovativa produkter, nytänkande och marknadens starkaste varumärken och lösningar. Våra kunder finns inom industri, skylt, handel, stat och kommun runt hela Östersjön. Vi arbetar i nära relation med våra kunder så att vårt erbjudande anpassas och utvecklas till de utmaningar de möter varje dag. Det har varit en självklarhet för oss sedan starten 1992.

Läs mer