Telefon

Kundtjänst: +46 31 68 69 30

Vår värdegrund

Vi har skapat våra värderingar tillsammans. Och det är också så de ska användas. Vår värdegrund beskriver vårt erbjudande till dig som kund för att vi tillsammans ska kunna fortsätta utvecklas, bygga relationer och skapa nytta på bästa sätt – nu och i framtiden.

 

Kunskap

Med 30 års erfarenhet och en stor säljkår med bred kompetens har vi samlat på oss en hel del värdefull kunskap genom åren. Den ger dig tillgång till en stor resursbank som saknar motstycke på den skandinaviska marknaden (om vi får säga det själva).

 

Flexibilitet

Trots att efterfrågan ofta är större än utbudet ser vi alltid till att möta dina behov. Med marknadens mest välkända varumärken i lager har vi möjlighet att erbjuda dig den bästa lösningen som skapar störst nytta för er verksamhet.

 

Service

Att kunna leverera är vårt bästa sätt att ge service. Att kommunicera med oss ska därför vara enkelt. Du kan kontakta oss via telefon, e-post, chatt eller sociala medier. Vi svarar alltid oavsett om det gäller produkter, lösningar eller fakturor.

 

Lager

Med välsorterade lager i både Göteborg och Stockholm kan vi leverera till dig redan nästa dag. I en tid av stor global osäkerhet med brist på råvaror och svårigheter med transporter ser vi till att fylla på lite extra för att säkerställa leverans till dig.

 

Stabilitet

Vi vet att trygghet är viktigt och att de flesta vill undvika onödiga risker. Med högsta kreditvärdighet Triple A sedan 2003 – utan avbrott – är vi ett av endast 1300 företag i Sverige med guldstatus. Vår stabilitet är din trygghet.