Telefon

Kundtjänst: +46 31 68 69 30

Utbildningar, kurser och certifieringar

Car Wrapping Grund (CWG) 1 dag

Genomgång av kvalitéer av vinyler, skillnader mm. ORACAL 970/975. Grundkunskap i foliering, om hur och varför man förbereder en bil. Praktisk applicering tillsammans med våra certifierade instruktörer. Inga förkunskaper krävs.

Datum för våra utbildningar

2495:- inkl. lunch + fika

Till anmälan

 

 

Car Wrapping Avancerad (CWA) 2 dagar

Utveckling för den erfarne montören/appliceraren.

Genomgång av olika kvalitéer av vinyler, skillnader mm.

•    ORACAL 970/975 (wrap)

•    ORAGUARD 290/293 (laminat)
•    ORAJET 3971RA+/393981RA+ Proslide (PVC-fri printvinyl)
•    ORAJET 3951RA+ Proslide (printvinyl) 
•    ORAGUARD 289 (laminat)

•    Omega-Skinz
•    Inozetek
Kunskap om hur och varför man förbereder, beräknar materialåtgång och praktisk applicering tillsammans med våra certifierade instruktörer. Förkunskaper krävs (t ex Car Wrapping Grund, alternativt att man redan har gjort några bilar.)

Datum för våra utbildningar

5995:- inkl. lunch + fika

Till anmälan

 

 

Solfilm Fastighet/Säkerhetsfilm 2 dagar

Praktisk och teoretisk genomgång av solfilm och säkerhetsfilm för fastigheter, från förberedelser till avslut. Få en bättre förståelse för olika typer av glas och betydelsen att välja  rätt material i förhållande till underlag. SolarGuard har ett brett utbud. Hur ska man tänka och hur kan man presentera en lösning för kunden som ekonomiskt bra och  lösningsfokuserad. Första dagen fokuserar vi på solfilm, andra dagen på säkerhetsfilm. Inga förkunskaper krävs.

Datum för våra utbildningar

5995:- inkl. lunch + fika

Till anmälan

 

 

Solfilm Auto 2 dagar

Praktisk och teoretisk genomgång av solfilm för fordon, från förberedelser till avslut. Få en bättre förståelse för olika typer av solfilmer och betydelsen att välja rätt material i förhållande till krav från kunden. Hur ska man tänka och hur kan man presentera en lösning för kunden som ekonomiskt bra och lösningsfokuserad. Hur man monterar snabbare med solfilmer från SolarGuard än många andra filmer på marknaden. Inga förkunskaper krävs.

Datum för våra utbildningar

5995:- inkl. lunch + fika

Till anmälan

 

 

Interiör dekor/väggdekor/Applicering på glas (IDA) 1 dag

Specialistutbildning för inredningsmiljöer med självhäftande material. Få förståelse vilka material som finns för väggar, golv, tak och möbler. Kunskap om underlag som finns i inredningsmiljöer (t ex målade/lackade ytor, trä, betong, gips, plast och glas). Genomgång av rengöring, vidhäftning och invärmning av t ex dörrar. Praktisk applicering tillsammans med våra certifierade instruktörer. Önskas en anpassad företagsutbildning, går det att ordna. Inga förkunskaper krävs.

Datum för våra utbildningar

Från 995:-

Till anmälan

 

 

Transferutbildning Grund 1 dag

Sisers exportchef Rodolfo Marrero håller i en presentation av Siser och genomgång av Sisers sortiment. Vi går igenom hur man ska applicera transfer och även hur man gör både enklare och mer avancerade flerlagers applikationer med material som vi tillhandahåller. Under utbildningen kommer ni även att få tips och trix. Sedan så är alla fria att ställa hur många frågor som helst.

Efter avslutad kurs så får kursdeltagarna ett certifikat på utförd utbildning, ett renskit, och möjlighet till att köpa transfer och transferpress till specialrabatt. Inga förkunskaper krävs.

Datum för våra utbildningar

1495:- inkl. lunch + fika

Till anmälan

 

 

Transferutbildning Avancerad 1 dag

Sisers exportchef Rodolfo Marrero håller i en presentation av Siser och genomgång av Sisers sortiment. Vi går igenom mer avancerade på värmningar som hur man ska applicera transfer på skor, kepsar, läder, nylon och tex paraplyer, med material som vi tillhandahåller. Ni har också möjlighet att ta med eget material som ni har svårt att få till det på eller som ni är tveksamma om det går att värma på. Under utbildningen kommer ni även att få tips och trix. Sedan så är alla fria att ställa hur många frågor som helst.

Efter avslutad kurs så får kursdeltagarna ett certifikat på utförd utbildning, ett renskit, och möjlighet till att köpa transfer och transferpress till specialrabatt. Inga förkunskaper krävs.

Datum för våra utbildningar

2995:- inkl. lunch + fika

Till anmälan

 

 

GSWF Introduktion 1 dag

GSWF PPF-filmer är speciellt utvecklade för att skydda ytor mot olika typer av slitage eller att tillföra en ny look. PPF-filmerna har utmärkta stötdämpande egenskaper och skyddar ditt fordon mot stenskott, insekter, bildörrar, tvättborstar, väder etc. Det är viktigt att lära sig att använda vår PPF-film och att kunna tillämpa PPF-film perfekt som professionell. I denna grundutbildning får du lära dig de grundläggande stegen i montering av PPF-film. Teoretisk och praktisk applicering tillsammans med våra certifierade instruktörer. Ingen förkunskap krävs.

Efter genomgången har du en god inblick i den teknik som PPF-film kräver. Allt från tvätt och förberedelse till avslut med hett vatten och skärning.

Datum för våra utbildningar

2995:- inkl lunch + fika.

Till anmälan

 

 

GSWF Silver Certification (GSWF-SC) 2 dagar

Det är viktigt att lära sig att använda vår PPF-film och att kunna tillämpa PPF-film perfekt som professionell. I vår silvercertifiering får du lära dig avancerad applicering av PPF med enbart praktiska övningar och manuell skärning och applicering av klar & färgad PPF. På silvercertifiering ställer vi höga krav för att bli godkänd. Det krävs att du har genomfört vår bronzecertifiering. Certifieringen sker på engelska. Efter genomgången certifiering får du ett certifikat samt GSWF profilgåvor.

Datum för våra utbildningar

9995:- inkl lunch + fika.

Till anmälan

 

 

GSWF Bronze Certification (GSWF-BC) 2 dagar

GSWF PPF-filmer är speciellt utvecklade för att skydda ytor mot olika typer av slitage eller att tillföra en ny look. PPF-filmerna har utmärkta stötdämpande egenskaper och skyddar ditt fordon mot stenskott, insekter, bildörrar, tvättborstar, väder etc. Det är viktigt att lära sig att använda vår PPF-film och att kunna tillämpa PPF-film perfekt som professionell. I denna bronscertifiering får du lära dig de grundläggande stegen på din väg till att bli en certifierad GSWF PPF-installatör. Teoretisk och praktisk applicering tillsammans med våra certifierade instruktörer. Det krävs att du har viss erfarenhet av bilfoliering. Certifieringen sker på engelska. Efter genomgången certifiering får du ett ertifikat samt GSWF profilgåvor.
Du kan läsa mer detaljerad information här.

Datum för våra utbildningar

5995:- inkl lunch + fika.

Till anmälan