Telefon

Kundtjänst: +46 31 68 69 30

Rangefabriken

I-profiler, våtbandlackad vit aluminium och pulverlackerad aluminium i 100-tals standardfärger. Direkt från fabriken i Svalöv.

Aluminium är vår värld

Profilering
RANGE® lackaluminium är ett begrepp inom området. Används av ledande skylttillverkare till portaler, skyltband och display. Rätt färg var gång och garanterad hållbarhet är viktiga incitament för slutkunden. Används av ledande skylttillverkare till portaler, skyltband och display.

Industri
Fordonsinredningar, skyddskåpor och inredning görs enkelt med RANGE® lackaluminium som är både bockbar och skyddsplastad.

Bygg
Alla möjligheter vad det gäller plåttjocklek, format och färg. Välj grad av förädling från aluminiumcoils till färdiga kassetter för såväl mindre som större byggprojekt.

Din Rangefabriken-leverantör Scandraft

Scandraft är experter inom alla typer av material och tillbehör för bild-, dekor- och reklamproduktion, och vi vet hur de ska användas för att skapa nytta för verksamheter, företag och privatpersoner – nu och i framtiden. Vi erbjuder dig både innovativa produkter, nytänkande och marknadens starkaste varumärken och lösningar. Våra kunder finns inom industri, skylt, handel, stat och kommun runt hela Östersjön. Vi arbetar i nära relation med våra kunder så att vårt erbjudande anpassas och utvecklas till de utmaningar de möter varje dag. Det har varit en självklarhet för oss sedan starten 1992.

Läs mer