Telefon

Kundtjänst: +46 31 68 69 30

Lediga jobb

Vi söker säljare och ordermottagare

 

Säljare i Norrland!

Scandraft är Nordens ledande leverantör av media och tillbehör för bild, dekor och reklam och vi växer så det knakar. Nu söker vi en säljare till Norrlandsdistriktet.

 

Sälja material av hög kvalitet kan många företag göra, men på Scandraft säljer vi även kunskap, service och flexibilitet och vi gör det tillsammans. Företaget grundades redan 1992 av Staffan Gnosspelius och vi har 30 års erfarenhet av att tillgodose våra kunders behov. Vi slår oss aldrig till ro och tror att vi vet allt. Istället satsar vi rejält på vår säljkår, som ständigt håller sig uppdaterad med vad som händer på marknaden. Som säljare besöker du våra kunder och presenterar alla våra produkter, Scandraft blir då ett bollplank, där vi använder vår kompetens till att ge våra kunder vägledning. Det är viktigt för oss att våra kunder kan lita på att vi vet vad vi pratar om och att vi är tillgängliga. Vi ska skapa den bästa kundupplevelsen genom vår kunskap, service och utbud, omsorgsfullt paketerade och levererade till kund.

 

Älskar Du kundkontakt?

… har ett brinnande intresse för att skapa affärer och drivs av försäljning. Du är hungrig, driven, uthållig, social, ansvarstagande och trivs med att jobba i resultatdriven miljö. Du kommer att ingå i vårt säljteam i och dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att vara vårt ansikte utåt och sälja in de produkter som företaget erbjuder. Det är bra om du tidigare har jobbat i en säljorganisation där daglig kundkontakt via telefon och kundbesök är naturligt för dig. Att du har ett B-körkort är naturligtvis ett krav.

 

Du ska ha ett intresse och grundförståelse för ekonomi och skriver och tala svenska, och gärna engelska, obehindrat. Som person är du förtroendeingivande och bra på att utifrån kundens behov föreslå möjligheter som skapar långsiktiga och lönsamma affärer. Tack vare dina ambitioner att utvecklas och nå dina mål trivs du i att arbeta hårt och samtidigt ha roligt på jobbet. Du ser utvecklingspotential i dig själv och är redo att satsa för att nå dina och företagets mål! Du kommer bli en del av ett familjärt och glatt team där gemenskapen och sammanhållningen är viktig.

Du har ett genuint intresse av att hela tiden lära dig nya saker, och kommer givetvis att bli upplärd och utbildad i våra produkter.

 

Hos oss belönas din arbetsinsats. Vi ställer höga krav och i gengäld erbjuds du mycket eget ansvar, frihet och personlig utveckling.

 

Om du har frågor kring tjänsten eller är den vi söker är du välkommen att kontakta

Nicklas Gnosspelius 031 - 68 69 38 eller Anders Trillkott 031- 68 69 31

 

Ordermottagare i Göteborg!

Scandraft är Nordens ledande leverantör av media och tillbehör för bild, dekor och reklam och vi växer så det knakar. Nu söker vi en ordermottagare till Göteborg.

 

Sälja material av hög kvalitet kan många företag göra, men på Scandraft säljer vi även kunskap, service och flexibilitet och vi gör det tillsammans. Företaget grundades redan 1992 av Staffan Gnosspelius, vilket innebär att vi har 30 år lång erfarenhet och att vi vet vad våra kunder behöver. Men vi slår oss aldrig till ro och tror att vi vet allt. I stället har vi satsat rejält på vår personal, som ständigt håller sig uppdaterad kring vad som händer på marknaden. Som ordermottagare blir du ett bollplank, ger våra kunder vägledning. Det är viktigt för oss att våra kunder kan lita på att vi vet vad vi pratar om och att vi är tillgängliga. Vi ska skapa den bästa kundupplevelsen genom vår kunskap, service och utbud, omsorgsfullt paketerade och levererade till kund.

 

Älskar Du att kundkontakt via telefon?

… har ett brinnande intresse för att hjälpa kunder? Du hungrig, driven, uthållig, social, ansvarstagande och trivs med att jobba i resultatdriven miljö. Du kommer att ingå i vårt kundtjänstteam och dina arbetsuppgifter består i att vara vår kontakt utåt och ”sälja” in de produkter som företaget erbjuder. Det är bra om du tidigare har jobbat i en säljorganisation där telefonen har varit det främsta försäljningsverktyget, att du behärskar detta till fullo – och även gillar det starkt!

 

Du ska ha ett intresse och grundförståelse för ekonomi och skriver och talar svenska, och gärna engelska, obehindrat. Om du även kan norska är det meriterande. Som person är du förtroendeingivande och bra på att utifrån kundens behov föreslå möjligheter som skapar långsiktiga och lönsamma relationer. Du ser utvecklingspotential i dig själv och är redo att satsa för att nå dina och företagets mål! Du kommer bli en viktig del av ett familjärt och glatt team där gemenskapen och sammanhållningen är viktig.

 

Du har ett genuint intresse av att hela tiden lära dig nya saker, och kommer givetvis att bli upplärd och utbildad i våra produkter.

 

Hos oss belönas din arbetsinsats. Vi ställer höga krav och i gengäld erbjuds du mycket eget ansvar och personlig utveckling. Din arbetsplats är i Mölnlycke företagspark utanför Göteborg.

 

Om du den vi söker eller har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta

Nicklas Gnosspelius 031 - 68 69 38 eller Anders Trillkott 031- 68 69 31.