Telefon

Kundtjänst: +46 31 68 69 30

Work available right now

Vi söker Marketing Assistant!

 

Scandraft är Nordens ledande leverantör av media och tillbehör för bild, dekor och reklam och vi växer så det knakar. Nu söker vi en marknadsassistent till vårt kontor i Göteborg.

 

Att sälja material av hög kvalitet kan många företag göra, men på Scandraft säljer vi även kunskap, service och flexibilitet och vi gör det tillsammans. Företaget grundades redan 1992 av Staffan Gnosspelius, det innebär att vi har 30 år lång erfarenhet och att vi vet vad våra kunder behöver. Men vi slår oss aldrig till ro och tror att vi vet allt.

 

Älskar Du att sprida kunskap och information?

… har du dessutom ett brinnande intresse för marknadsföring i skrift och bild och har en känsla för trender och informationsspridning?

Då kanske du är vår nästa kollega!

 

Marketing Assistant har en viktig position och du kommer att spela en viktig roll för vår fortsatta framgång. Du är hungrig, driven, uthållig, social, ansvarstagande och trivs med att jobba med många bollar i luften och har givetvis en fantastisk personlighet.

 

Vad vill vi då att du ska göra?

  • Uppdatera vår hemsida där vårt PIM-system (Product Information Management) idag är Pimcore som även är där vi publicerar våra hemsidor

  • Regelbundet ta fram material samt uppdatera våra mediekanaler i  Facebook/Instagram/LinkedIn/Youtube

  • Producera vår 200-sidiga Produktkatalog en gång per år

  • Planera mässor och utbildningar med layout och material

  • Producera provböcker, materialprover mm.

  • Ta fram annonser till tryckt media samt nyhetsbrev för branchen

 

Vem är du?

Vi tror att du idag arbetar med liknande arbetsuppgifter och att du troligen har en för tjänsten relevant utbildning. Kanske har du ett brinnande intresse för grafiska material och sociala media? Du har lätt för att formulera dig korrekt i tal och skrift och du har kompetens inom marknadsföring i sociala medier. Du kommer att arbeta med Pimcore och Adobe Indesign/Photoshop/Illustrator/Premiere Rush. Du behöver behärska Adobe Creative Suite och om du har kunskap om Pimcore är det meriterande.

 

Tjänsten är en heltidsanställning med placering på vårt kontor i Göteborg.

 

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

 

Anders Trillkott, VD

031-686931

anders@scandraft.se