Produkten lades till i din kundvagn!
Din kundvagn är tom
  • Sverige
  • Norge
  • England

Bold X10 Öljettpress

BOLD. X10
Den mest kraftfulla manuella öljetteringsmaskinen på marknaden. Stansa hål och fäst öljetten i ett och samma moment.

BOLD. X10 - innovativ svensk design

  • Lätt och portabel
  • Kraftfull handpress för metallöljetter
  • Perfekt för små och medelstora produktioner
Bold X10 är en kraftig portabel manuell öljettpress för öljettering av banderoller, textilier och skivor i olika material. Maskinen är utvecklad av ett svenskt ingenjörsteam för att på bästa möjliga sätt stansa hål och fästa öljetten i ett och samma moment. Den mycket stabila skalkonstruktionen är designad för att ge  maximal kraftutveckling med minimalt tryck vilket gör den otroligt lättanvänd och innebär att du med enkelhet slår hål i och öljetterar även de kraftigaste materialen.

Maskinen är som standard utrustad med ett verktyg för 11 mm metallöljetter som lätt kan bytas ut mot anpassat verktyg även för 6,35mm, 12mm, 16mm, 18mm eller 20mm öljetter. Baktill finns en avtagbar behållare med två fack för praktisk förvaring av öljetter vilket gör öljetterna lättillgängliga vid bruk. Behållaren rymmer ca 250 öljetter och finns i ett flertal olika färger.

Vi vet att Bold X10 är en maskin som klarar hårda tag och håller genom tid och användning. Därför lämnar vi hela 2 års produktgaranti. Det innebär att du kan lita på maskinens funktionalitet och att du kan vara trygg i både din användning och i ditt köp.

Specifikation BOLD.X10

 
Mått 458 x 295 x 137 mm
Vikt 7,5 kg
Arbetsdjup 80 mm
Öljettstorlekar 6,35 mm, 11 mm, 12 mm, 16 mm, 18 mm, 20 mm
Materialanvändning Banderoll, Textil, Kanalplast, Skummad PVC, Vinyl mm.

Verktyg
Som standard levereras Bold X10 med verktyg för 11mm metallöljetter. Verktyget består av en ovandel med fjäder och klämsats för fäste av ovandel öljett, samt bottenplatta för bottendel av öljett. Båda delarna av verktyget är försedda med låsskruv som lossas/fästs med insexnyckel. Vertyget är enkelt utbytbart och finns i följande storlekar: 6,35mm, 11mm, 12mm, 16mm, 18mm samt 20mm.
Fästvinklar
Maskinen levereras tillsammans med två fästvinklar av stål för fast montering i bord eller arbetsyta. Fästvinklarna monteras på varsin sida av maskinen och kan sedan skuvas fast i valfri yta.
Rullbord
Som tillval finns även ett praktiskt rullbord, Bold X10-RB, i samma snygga designstil som Bold X10. Maskinen fästs i rullbordet med fästvinklarna för fast montering. Bordet har fyra fasta hjul och rullar i en rak linje fram och tillbaka för att stabilt kunna följa materialets monteringssida vid öljettering. Till rullbordet ingår även en slideboard som gör att arbetsmaterialet enkelt kan föras in i maskinens
arbetsyta.
 
Folder BOLD. X10     25744 Kb


 

PORTABEL
KRAFTFULL

Varianter

Bold X10 Öljettpress
Artikelkod BOLD-X10
 


Orafol brand logo Orajet Oracal Oratape Oraguard Oramask Oralite  
r.tape Kapa Siser Hahnemuhle          Falconboard  
Georg Otto Friedrich Mehler Spennare PGM Emblem i Sverige    
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Valutatillägg

Just nu är vårt valutatillägg:
0.00%


Vad innebär detta?