Produkten lades till i din kundvagn!
Din kundvagn är tom

Jobba hos oss

Engagerade medarbetare är vår viktigaste resurs! Vill du jobba hos oss?

Vill du bli vår nya medarbetare? 

Vi söker ständigt efter duktiga engagerade medarbetare. Om du vill jobba hos os är du mycket välkommen att skicka din ansökan via mail till vår VD på 031-68 69 31 eller anders@scandraft.se

Just nu söker vi försäljnings- och marknadsstrateg. Ansök på http://www.oddwork.se/jobb/forsaljnings-och-marknadsstrateg-till-scandraft-i-molnlycke/

Genom att skicka in din ansökan till oss så godkänner du även att vi sparar dina personuppgifter kortsiktigt för att kunna kontakta dig när rekryteringsbehov uppstår.

Information om företaget

Familjeföretaget Scandraft grundades 1992 av Staffan Gnosspelius och Greger Andersson. Vi har för närvarande 39 anställda med en årlig omsättning av 200 miljoner kronor (2015). Scandraft AB har också Trippel A kreditvärdering sedan 2003.

Huvudkontor och centrallager ligger i Mölnlycke utanför Göteborg. Vi har även försäljningskontor och lager i Stockholm och försäljningskontor i Malmö. 2011 grundades Scandraft AS i Norge som ett dotterbolag till Scandraft AB. Vi levererar material och tillbehör för bild, dekor och reklam! Vi är ledande leverantör av förbrukningsvaror för den grafiska industrin. Vår strävan är att vara en ”one stop shop” för all förbrukning till den grafiska branschen!

 


 


Orafol brand logo Orajet Oracal Oratape Oraguard Oramask Oralite  
r.tape Kapa Siser Hahnemuhle          Falconboard  
Georg Otto Friedrich Mehler Spennare PGM Emblem i Sverige    
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Valutatillägg

Just nu är vårt valutatillägg:
6.25%


Vad innebär detta?