Produkten lades till i din kundvagn!
Din kundvagn är tom

Jobba hos oss

Engagerade medarbetare är vår viktigaste resurs! Vill du jobba hos oss?

Vill du bli vår nya medarbetare? Inköpare!

Har du en bakgrund inom inköp och söker nya utmaningar? Vill du dessutom arbeta i en dynamisk miljö med mycket ansvar? Då är du en perfekt kandidat för denna tjänst. Vi söker nu en teknisk inköpare till Scandraft AB i Mölnlycke! Intressant? Läs då vidare nedan och skicka in din ansökan redan idag! Vi tillämpar löpande urval.

Om tjänsten

Vi söker en teknisk inköpare. Du kommer att arbeta på företagets inköpsavdelning på huvudkontoret i Göteborg. Där kommer du vara ansvarig över hela distributionskedjan tillsammans med andra inköpare, logistikchef och övriga interna parter. Som Inköpare ansvarar du för att säkerställa inköp och lagervolymer! 

Arbetsuppgifter

Som teknisk inköpare kommer du att förvalta artikelregister och inköpssystem men även ansvara för leverantörskontakter genom att planerat och strukturerat söka upp, bibehålla och skapa samarbeten med både existerande och nya leverantörer. Vi tror att det är du som kan jobbet som inköpare bäst och det ger dig fria händer att planera ditt arbete på det sätt som du ser är mest effektivt. Du hanterar kalkyler med rabatter och marginaler och valutadifferenser. Utöver detta kommer du också ansvara för att dagligen stötta säljorganisationen med prisförfrågningar mm. 
Som person är du driven, kommunikativ och trivs att ta dig an utmaningar. Vidare ser vi att du är strukturerad och har ett starkt affärsfokus. Det är även viktigt att du vågar ta egna initiativ och gillar att ta ansvar och hålla många bollar i luften.

Arbetsuppgifter innefattar till exempel:

Att utvärdera nya leverantörer ur ett kommersiellt perspektiv

Ansvara för inköp inom olika projekt

Analysera affärsprocesser och identifiera besparingsmöjligheter genom att påverka utbudet och efterfrågan

Dagligen delta i det operativa orderläggandet

Dagligen stötta säljorganisationen

 

Vi söker dig som..

har utbildning inom ekonomi, logistik eller inköp på högskole- eller KY/YH-nivå

har tidigare erfarenhet av inköpsrollen

har goda förhandlingsfärdigheter

är nyfiken och tekniskt intresserad

obehindrat talar och skriver på både svenska och engelska, då rollen innebär kontakt med både interna och externa aktörer

Det är meriterande om du...

behärskar tyska i tal och skrift

har erfarenhet av Dynamics NAV och/eller Lageroptimering med Solo

 

Övrigt

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, kontorstid

Placering: Göteborg

 

Information om företaget

Familjeföretaget Scandraft grundades 1992 av Staffan Gnosspelius och Greger Andersson. Vi har för närvarande 39 anställda med en årlig omsättning av 200 miljoner kronor (2015). Scandraft AB har också Trippel A kreditvärdering sedan 2003.

Huvudkontor och centrallager ligger i Mölnlycke utanför Göteborg. Vi har även försäljningskontor och lager i Stockholm och försäljningskontor i Malmö. 2011 grundades Scandraft AS i Norge som ett dotterbolag till Scandraft AB. Vi levererar material och tillbehör för bild, dekor och reklam! Vi är ledande leverantör av förbrukningsvaror för den grafiska industrin. Vår strävan är att vara en ”one stop shop” för all förbrukning till den grafiska branschen!

 Välkommen med din ansökan märkt "inköpare" snarast via mail till vår VD på 031-68 69 31 eller anders@scandraft.se

 


Orafol brand logo Orajet Oracal Oratape Oraguard Oramask Oralite  
r.tape Kapa Siser Hahnemuhle Berger textiles Falconboard  
Georg Otto Friedrich Mehler Spennare PGM Emblem i Sverige    
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Valutatillägg

Just nu är vårt valutatillägg:
100.00%


Vad innebär detta?