Telefon

Kundtjänst: +46 31 68 69 30

Utbildningar, Kurser och Certifieringar

GSWF Bronze Certification (GSWF-BC) 2 dagar


GSWF PPF-filmer är speciellt utvecklade för att skydda ytor mot olika typer av slitage eller att tillföra en ny look. PPF-filmerna har utmärkta stötdämpande egenskaper och skyddar ditt fordon mot stenskott, insekter, bildörrar, tvättborstar, väder etc. Det är viktigt att lära sig att använda vår PPF-film och att kunna tillämpa PPF-film perfekt som professionell. I denna bronscertifiering får du lära dig de grundläggande stegen på din väg till att bli en certifierad GSWF PPF-installatör. Teoretisk och praktisk applicering tillsammans med våra certifierade instruktörer. Det krävs att du har viss erfarenhet av bilfoliering. Certifieringen sker på engelska. Efter genomgången certifiering får du ett Bronze Certifikat samt GSWF profilgåvor.
Du kan läsa mer detaljerad information här.

Datum för våra utbildningar

 

5900 SEK inkl lunch + fika.

 

Business with PPF (BWPPF) 4 timmar

 

PPF skiljer sig från wrapping med "vanlig vinyl" och vi erbjuder därför inte bara hur du installerar utan också hur man säljer produkten till kunden. Till exempel så är blank svart PPF en bra produkt, inte bara för tak eller motorhuv. Du kan också använda den för tävlingsränder (Mustang, Porsche och etc ...). Samma för alla andra färgade PPF. Även rökfärgad PPF för strålkastare är ett bra komplement. GSWF sortiment innehåller så mycket mer än klar PPF-film och vi ger dig mervärde och kunskap i att sälja PPF till din kund. Inga förkunskaper krävs.

Datum för våra utbildningar

 

1200 SEK inkl. fika

 

Car Wrapping Grund (CWG) 1 dag

 

Genomgång av kvalitéer av vinyler, skillnader mm. ORACAL 970/975. Grundkunskap i foliering, om hur och varför man förbereder en bil. Praktisk applicering tillsammans med våra certifierade instruktörer. Inga förkunskaper krävs.

Datum för våra utbildningar

 

2500 SEK inkl. lunch + fika

 

Car Wrapping Avancerad (CWA) 2 dagar

 

Utveckling för den erfarne montören/appliceraren.

Genomgång av olika kvalitéer av vinyler, skillnader mm. ORACAL 970/975 (wrap) , ORAGUARD  90/293 (laminat), 3981+Proslide (PVC fri print), 3951RA+ Proslide (print) och ORAGUARD 289 (laminat).

Kunskap om hur och varför man förbereder, beräknar materialåtgång och praktisk applicering tillsammans med våra certifierade instruktörer.

Förkunskaper krävs (t ex Car Wrapping Grund, alt. att man redan har gjort några bilar.)

Datum för våra utbildningar

 

5900 SEK inkl. lunch + fika

 

Interiör dekor / väggdekor / Applicering på glas (IDA) 1 dag

 

Specialistutbildning för inredningsmiljöer med självhäftande material. Få förståelse vilka material som finns för väggar, golv, tak och möbler.
Kunskap om underlag som finns i inredningsmiljöer (t ex målade/lackade ytor, trä, betong, gips, plast och glas m.m.)

Genomgång rengöring, vidhäftning och invärmning t ex dörrar mm.
Praktisk applicering tillsammans med våra certifierade instruktörer.

Inga förkunskaper krävs.

Datum för våra utbildningar

 

2500 SEK inkl. lunch + fika