Telefon

Kundtjänst: +46 31 68 69 30

GSWF Introduktion

I denna grundutbildning får du lära dig de grundläggande stegen i montering av PPF-film. Teoretisk och praktisk applicering tillsammans med våra certifierade instruktörer. Ingen förkunskap krävs.

Efter genomgången har du en god inblick i den teknik som PPF-film kräver. Allt från tvätt och förberedelse till avslut med hett vatten och skärning.

Utbildningar

GSWF Bronze Certification

I denna bronscertifiering får du lära dig de grundläggande stegen på din väg till att bli en certifierad GSWF PPF-installatör. Teoretisk och praktisk applicering tillsammans med våra certifierade instruktörer. Det krävs att du har viss erfarenhet av bilfoliering. Certifieringen sker på engelska.

Efter genomgången certifiering får du ett Bronze Certifikat samt GSWF profilgåvor.

Utbildningar

GSWF Defender Platinum

vår Premium PPF med vår längsta garanti:
- Självläkande
-Hydrofobisk (Vattenavstötande)
-TPU Baserat material
-Mycket motståndskraftig mot repor och stenskott
-Extra blank och klar
-Gulnar inte
-Livstids garanti

Se hela utbudet

Det största PPF-utbudet på marknaden

Idag är GSWFs produktsortiment den största och bästa lackskyddsfilmen på den globala marknaden!


GSWF har varit Master Manufacturer för många internationella toppmärken för lackskyddsfilm i över 15 år. Vi producerar vår egen TPU-film av högsta kvalitet, lim och unika klarlacker för en konsekvent produkt. och investerar ständigt i FoU för att ge dig avancerade lackskyddsfilmer av högsta kvalitet.

Utbildning & Certifiering

GSWF PPF-filmer är speciellt utvecklade för att skydda billacken. Dess utmärkta stötdämpande egenskaper skyddar din lack mot skador som orsakas av stenar, insekter, bildörrar, tvättborstar etc.
Att lära sig hur man använder vår PPF-film är avgörande för att kunna applicera PPF-film perfekt som en professionell.
I våra certifieringar kommer du att lära dig stegen på ditt sätt att bli en fullt certifierad GSWF PPF-installatör.

Vårt utbildningserbjudande

Din GSWF leverantör Scandraft

Scandraft är experter inom alla typer av material och tillbehör för bild-, dekor- och reklamproduktion, och vi vet hur de ska användas för att skapa nytta för verksamheter, företag och privatpersoner – nu och i framtiden. Vi erbjuder dig både innovativa produkter, nytänkande och marknadens starkaste varumärken och lösningar. Våra kunder finns inom industri, skylt, handel, stat och kommun runt hela Östersjön. Vi arbetar i nära relation med våra kunder så att vårt erbjudande anpassas och utvecklas till de utmaningar de möter varje dag. Det har varit en självklarhet för oss sedan starten 1992.

Läs mer