Telefon

Kundtjänst: +46 31 68 69 30

SISER - Highest Quality Heat Transfer Vinyl

Alla Siser-produkter är speciellt utformade för att erbjuda enkelhet och snabbhet under appliceringen, vilket gör att våra kunder kan optimera arbetstiden.

Din frihet att skapa har inga gränser

Siser, med sin historia av kvalitet, outtröttlig forskning och oändlig nyfikenhet har tagit dig så långt: till möjligheten att kunna uttrycka dig fritt, välja bland 25 olika produkter, i ett stort urval av färger; till garantin för den allra högsta kvaliteten, uppnådd tack vare 40 års innovation och erfarenhet; för att enkelt skapa din idé, uppnå det vackraste resultatet tack vare den enklaste processen.

 

"Every day, we work to make this happen.
Because your freedom to create must have no limits.
Simply."

Din Siser leverantör Scandraft

Scandraft är experter inom alla typer av material och tillbehör för bild-, dekor- och reklamproduktion, och vi vet hur de ska användas för att skapa nytta för verksamheter, företag och privatpersoner – nu och i framtiden. Vi erbjuder dig både innovativa produkter, nytänkande och marknadens starkaste varumärken och lösningar. Våra kunder finns inom industri, skylt, handel, stat och kommun runt hela Östersjön. Vi arbetar i nära relation med våra kunder så att vårt erbjudande anpassas och utvecklas till de utmaningar de möter varje dag. Det har varit en självklarhet för oss sedan starten 1992.

Läs mer