Produkten lades till i din kundvagn!
Din kundvagn är tom
  • Sverige
  • Norge
  • England

Nya plastfilmer av PC från Scandraft och Orafol

En av de spännande produktnyheterna är RowTec® Polycarbonate Film, klarfilm specifikt designade och tillverkade för att erbjuda overlay av högsta kvalitet för t.ex. industripaneler, pekskärmar mm. och erbjuder lösningar för en mängd olika applikationer som täcker en bred industribas från fordon, apparater, datorer och elektronik till medicinska och displayer.

ORAFOL förvärvade Rowland Technologies Inc of Wallingford, CT, USA redan 2017

ORAFOL Europe förvärvade Rowland Technologies Inc i Wallingford, CT, USA redan 2017. Rowland Technologies är en specialtillverkare av högkvalitativa polymerfilmer med en unik strängsprutningsprocess och egna interna verktygstekniker. Rowlands tekniska spetskompetens tillsammans med ORAFOLs världsomspännande distributionsnätverk gör den nyskapade avdelningen för avancerade polymerfilmer till ett naturligt val när du efterfrågar enastående kvalitet och pålitlig lokal service.

ORAFOL Advanced Polymer Films-divisionen erbjuder högkvalitativa plastfilm- och arklösningar. De många extruderade materialen används på marknader såsom grafisk, medicin, rymd och fordon. Serien inkluderar de högkvalitativa extruderade film- och arkproduktfamiljerna RowTec® Polykarbonatfilmer (PC), SolaTuf® Acrylic Films (AC) och RowLux® Multi-lensed Polycarbonate Films (PC).

Scandraft & Orafols långa samarbete och förvärvet av Rowland gör det möjligt för oss att erbjuda helt nya produkter utöver vårt befintliga erbjudande.

En av de spännande produktnyheterna från den nya Orafol-divisionen är RowTec® Polycarbonate Film, klarfilm specifikt designade och tillverkade för att erbjuda overlay av högsta kvalitet för t.ex. industripaneler, pekskärmar mm. Filmerna strängsprutas från råvaror av högsta kvalitet, och de optiska och termoplastiska egenskaperna hos Rowtec® Polykarbonatfilm erbjuder lösningar för en mängd olika applikationer som täcker en bred industribas från fordon, apparater, datorer och elektronik till medicinska och displayer.

RowTec-polykarbonatfilmer ger klarhet, dimensionell stabilitet, slaghållfasthet och de dielektriska egenskaper du behöver. Om du vill veta mer om Rowland´s produktutbud så kan du titta på filmen:
 

En broschyr med hela produktutbudet hittar du här: https://issuu.com/finishwa/docs/apf-advanced-polymer-films-en?e=5611493/69526326Orafol brand logo Orajet Oracal Oratape Oraguard Oramask Oralite  
r.tape Kapa Siser Hahnemuhle          Falconboard  
Georg Otto Friedrich Mehler Spennare PGM Emblem i Sverige    
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Valutatillägg

Just nu är vårt valutatillägg:
0.00%


Vad innebär detta?