Produkten lades till i din kundvagn!
Din kundvagn är tom

SCANDRAFT/ORAFOL lanserar ännu en rad unika vinyler.

De nya filmerna utökar ORACAL® 970 Premium Special Effect Cast och kommer först i två exceptionella och unika färger. Dessutom en ny folie i matt röd.
De nya  specialeffekt-filmerna finns som både blank och matt, liksom i både en standardversion och en RapidAir®-version. Vi lagerhåller initialt RapidAir®-versionerna.

Sunset Shift-färgen är en djupt röd orange färg med en skimmereffekt i guld. Basfilmen är en Shift Effect film, vilket innebär att beroende på vilken vinkel du ser bilen i, kommer den i vissa vinklar ser mörkt röd ut och i andra vinklar ljust orange.970GRA100 samt970MRA100.

Black Galactic Gold är en djup svart vinyl med en guldskimmereffekt, vilket gör att det nästan ser ut som en mörk och stjärnklar natt.970GRA905 samt 970MRA905

Dessutom kompletteras serie ORACAL® 970 Premium Cast med en ny matt djupröd färg. 970MRA372Orafol brand logo Orajet Oracal Oratape Oraguard Oramask Oralite  
r.tape Kapa Siser Hahnemuhle          Falconboard  
Georg Otto Friedrich Mehler Spennare PGM Emblem i Sverige    
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Valutatillägg

Just nu är vårt valutatillägg:
1.54%


Vad innebär detta?