Telefon

Kundtjänst: +46 31 68 69 30

Decal Alldecor 2D

Beställ provbox med våra populäraste färger.

Beställ här
living room with a side table covered in wooden interior film

Decal Alldecor 2d

Naturliga och realistiska mönster - trä, cement, sten, metall och läder. Texturer och reliefer, med eller utan tryck, designade för att skapa miljöer med karaktär.

Läs mer

Ge din fantasi utrymme

Alldecor 2d-serien ger utrymme till din fantasi i inredningen. Genom att kombinera estetik och design med effektivitet och funktionalitet är den perfekt för dig som köper, applicerar och tycker om dekorativa miljöer. Vi introducerar nu våra strukturerade polypropen (PP) filmer, som skapar nya atmosfärer och ger dig nya designsensationer med mångsidighet, säkerhet, hållbarhet, ekologi och enkel rengöring.

Dekorativa filmer

Ska du renovera, inreda eller göra om? Varför byta ut dyra möbler, ytor när du kan sätta upp dem igen i dekorativ metall, sofistikerad marmor och lyxig trädesign till en bråkdel av kostnaden? Vi låter dig förvandla dina utrymmen med mindre stillestånd, mindre arbete och mindre avfall. Scandraft erbjuder en mängd olika material för ombyggnad av interiörer. Strukturerade filmer för möbler eller väggar, papper och vinyl för väggbeklädnad, bomullstyger för kuddar, gardiner etc.

Din leverantör Scandraft

Scandraft är experter inom alla typer av material och tillbehör för bild-, dekor- och reklamproduktion, och vi vet hur de ska användas för att skapa nytta för verksamheter, företag och privatpersoner – nu och i framtiden. Vi erbjuder dig både innovativa produkter, nytänkande och marknadens starkaste varumärken och lösningar. Våra kunder finns inom industri, skylt, handel, stat och kommun runt hela Östersjön. Vi arbetar i nära relation med våra kunder så att vårt erbjudande anpassas och utvecklas till de utmaningar de möter varje dag. Det har varit en självklarhet för oss sedan starten 1992.

Läs mer