Produkten lades till i din kundvagn!
Din kundvagn är tom
  • Sverige
  • Norge
  • England

Avisering om prisjusteringar 15 januari 2022

Med stigande råvarupriser, brist på varor och fraktkostnader...

Bäste Scandraftkund!


2021 har varit utmanande ett utmanande år för oss alla och på Scandraft gör vi allt vi kan för att hjälpa er med attraktivt helhetserbjudande. Som världsläget utvecklats under året har priserna på råvaror ökat dramatiskt på grund av framförallt råvarubrist som driver upp priserna men även gör att det är omöjligt att få tag på vissa varor. Ökad e-handel, tullkrig, pandemi, personalbrist, oljepris, containerbrist mm. gör även det att priserna ökat dramatiskt på vissa håll. På grund av de stigande priser på råvarumarknaden, på frakter och ökad oro har våra leverantörer aviserat oss om prishöjningar under hela 2021. Vi har undvikit att höja våra priser mer än en gång i Juni men tyvärr tvingas vi att från och med 15 januari 2022 genomföra en justering av våra bruttopriser i vår produktkatalog för att kompensera de höjningar vi haft under 2021. Aktuella och uppdaterade priser hittar du i vår produktkatalog på www.scandraft.se från 2022-01-15.

Om du har ytterligare frågor så hör gärna av dig till någon av våra säljare för mer information.

Vi arbetar ständigt på att vara den bästa leverantören för dig som kund hos Scandraft och vår målsättning är att ha det bästa erbjudandet på marknaden. 

Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

 

Göteborg 2021-12-15Orafol brand logo Orajet Oracal Oratape Oraguard Oramask Oralite  
r.tape Kapa Siser Hahnemuhle          Falconboard  
Georg Otto Friedrich Mehler Spennare PGM Emblem i Sverige    
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Valutatillägg

Just nu är vårt valutatillägg:
0.00%


Vad innebär detta?