Produkten lades till i din kundvagn!
Din kundvagn är tom
  • Sverige
  • Norge
  • England

Information om nuvarande situation med Covid-19

Vi följer myndigheter och regeringens rekommendationer för smittspridning och hygien...

Bästa kund,


Nuvarande situation med Covid-19 är utmanande för oss alla.
Vi följer myndigheter och regeringens rekommendationer för smittspridning och hygien och flertalet av oss arbetar hemma redan. I rådande läge anpassar vi vår verksamhet och vidtar de åtgärder som situationen kräver. Samtidigt är vi medvetna om att situationen förändras hela tiden och att vi kan behöva ompröva våra beslut.

Nödvändiga besök hos er genomförs som vanligt i dialog med er. Vi finns på plats på våra kontor och lager via telefon, mejl eller annat och besvarar alla era frågor och order.

Vi har öppet som vanligt och ni kan hämta material som ni brukar. Däremot ber vi er att som mycket som möjligt undvika att att hämta, vi vill skydda våra medarbetare och er från smitta så att vi kan fortsätta hålla vår höga service och leveransnivå. Vi hjälper er gärna att skicka/buda material till er som inte hämtar. 

I dagsläget har vi fulla lager och inga störningar av materialleveranser från våra leverantörer. Leverantörskontakter görs enbart via video, mail och telefon.

Om du har frågor eller undrar något så ring oss. Vi hittar lösningar!

Med vänliga hälsningar
/Scandraft


Orafol brand logo Orajet Oracal Oratape Oraguard Oramask Oralite  
r.tape Kapa Siser Hahnemuhle          Falconboard  
Georg Otto Friedrich Mehler Spennare PGM Emblem i Sverige    
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Valutatillägg

Just nu är vårt valutatillägg:
0.67%


Vad innebär detta?