Produkten lades till i din kundvagn!
Din kundvagn är tom
  • Sverige
  • Norge
  • England

Nyhet! Färgprofiler för Oracalmaterialen!

Nu kan ni som vill hämta hem profilinställningar för en del av Oracalsortimentet. De flesta maskiner på marknaden finns profiler för och nya tillkommer.
För att ladda ner en profilinställning, klicka på länken http://www.orafol.com/gp/americas/en/icc-profiles
När profilen har hämtats till din dator, kontrollera katalogen av dina aktuella profiler och lägg till den nya profilen till den katalogen.I annat fall följa anvisningarna från tillverkaren av skrivaren och/eller programvaran om installation av färgprofil.

Färgprofiler
på denna webbplats tillhandahålls endast som en resurs för kunden bruk. På grund av den individuella karaktären av utskriftssystem, bläck och mjukvara, och i vilka miljöer utskriftssystemen fungerar, är det kundens ansvar att bestämma lämpligheten att använda en profil med sitt utskriftssystem. ORACAL och Scandraft ger ingen garanti, uttryckligen eller underförstått, i samband med användningen av dessa profiler, och är inte ansvarig för någon förlust eller skada som uppstått till följd av användningen av sådana profiler.


Orafol brand logo Orajet Oracal Oratape Oraguard Oramask Oralite  
r.tape Kapa Siser Hahnemuhle          Falconboard  
Georg Otto Friedrich Mehler Spennare PGM Emblem i Sverige    
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Valutatillägg

Just nu är vårt valutatillägg:
0.00%


Vad innebär detta?