Produkten lades till i din kundvagn!
Din kundvagn är tom
  • Sverige
  • Norge
  • England

CovidSafe|ViralSafe Krympslang

ViralSafe-Tejp har en unik yta som genom en helt ny multimetallteknologi bara på sekunder dödar bakterier och virus, även coronaviruset (SARS-COV-2). På bara 60s är 97% av viruset eliminerade.

Vår oro för framtiden och vad som ska hända med affärsverksamheten, kunderna och våra närmaste är ständigt närvarande. Vi prioriterar vår och andras säkerhet som aldrig förut och ur vår oro skapas som tur är exceptionella innovationer. En sådan innovation är produkterna med CovidSafe.

ViralSafe-produkterna har en unik yta som genom en helt ny multimetallteknologi som på sekunder dödar bakterier och virus, även coronaviruset (SARS-COV-2). På bara 60s elimineras 97% .ViralSafe är den första produkten i världen som genom forskning och tester visat sådana resultat. Tack vare denna unika genombrytande teknologin så har vi nu möjligheten att bryta de förödande coronakedjorna som är en av orsakerna till smittospridning.

Krympslangen ska monteras på kontaktytor så som handtag eller andra runda ytor där slang är lämplig.Använd värmepistol och värm krympslangen försiktigt så att den krymper på ex. handtaget. Slangen krymper 50%.

Det finns en röd text på vit bakgrund under ViralSafeprodukternas beläggning. När den röda texten kommer fram och blir synlig under ytbeläggningen bör du förbereda för att byta ut mot en ny tejp.
Produkten skyddar mycket väl även som sliten, men vi rekommenderar att skyddet byts ut i tid.. Kvaliteten på limmet i den har utvecklats för hållbarhet.

ViralSafe-produkterna:
  • Testad på coronaviruset SARS-CoV-2 (COVID-19)
  • Inaktiverar virus och bakterier på 60s
  • Produkten visar om den behöver bytas
  • Scandraft samarbetar med Clean Touch Medical

ViralSafe är testad vid Helsingfors universitet

Produkten har testats på avdelningen för virologi vid Helsingfors universitets medicinska fakultet. Testerna har genomförts i laboratorieförhållanden på nivå BLS-3 (bio-safety-level-3) med levande SARS_CoV-2-virus. 

”Den multimetallhybrid vi testade är en unik och mycket intressant legering med mycket klara forskningsresultat. Denna självhäftande beläggning är en produkt där virus inaktiveras mycket snabbt. Skillnaden mellan vanliga ytor är signifikant. COVID-19 gav oss en världsomfattande pandemi och förhoppningsvis kan vi i fortsättningen reagera ännu snabbare på andra liknande pandemier. Kanske man med en dylik blandning i fortsättningen kan reagera snabbare på olika bakterier och virus.”

Tarja Sironen, biträdande professor, avdelningen för virologi vid Helsingfors universitet

Lämplig för alla typer av kontaktytor
✔ Röd kontrollfärg
✔ Slangen kan enkelt klippas
✔ Tillgänglig i 96 cm längder
✔ Enkelt montage med värme


ELIMINERAR VIRUS
MICROBAKTERIELL
VIRALSAFE

Varianter

CovidSafe Krympslang D.25,4mm 96cm
Artikelkod CS-HST-25
 


Orafol brand logo Orajet Oracal Oratape Oraguard Oramask Oralite  
r.tape Kapa Siser Hahnemuhle          Falconboard  
Georg Otto Friedrich Mehler Spennare PGM Emblem i Sverige    
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Valutatillägg

Just nu är vårt valutatillägg:
0.00%


Vad innebär detta?