Produkten lades till i din kundvagn!
Din kundvagn är tom
  • Sverige
  • Norge
  • England

CovidSafe|ViralSafe Tejp Pro

CovidSafe tejp
CovidSafe-Tejp har en unik yta som genom en helt ny multimetallteknologi bara på några sekunder dödar bakterier och virus, även coronaviruset (SARS-COV-2). CovidSafe är den första produkten i världen som genom forskning och tester visat sådana resultat. Tack vare denna unika genombrytande teknologin så har vi nu möjligheten att bryta de förödande coronakedjorna som är en av orsakerna till smittospridning.

CovidSafe Tejp Pro

Vår oro för framtiden och vad som ska hända med affärsverksamheten, kunderna och våra närmaste är ständigt närvarande. Vi prioriterar vår och andras säkerhet som aldrig förut och ur vår oro skapas som tur är exceptionella innovationer. En sådan innovation är produkterna med CovidSafe.

CovidSafe-produkterna har en unik yta som genom en helt ny multimetallteknologi bara på några sekunder dödar bakterier och virus, även coronaviruset (SARS-COV-2). CovidSafe är den första produkten i världen som genom forskning och tester visat sådana resultat. Tack vare denna unika genombrytande teknologin så har vi nu möjligheten att bryta de förödande coronakedjorna som är en av orsakerna till smittospridning.

Virustejpen ska monteras på kontaktytor som handtag, räcken, strömbrytare, tryckknappar, bestick, varuvagnar, kranar ... såväl i butiker och affärslokaler som på kontor och i våra hem. Passar nästan till alla kontaktytor. Tejpen är lätt att applicera och lämnar inga spår efter sig när den tas bort. Undvik långvarig montering på målade ytor då färgen kan följa med vid demontering.

Det finns en röd text på vit bakgrund under CovidSafeprodukternas beläggning. När den röda texten kommer fram och blir synlig under ytbeläggningen bör du förbereda för att byta ut mot en ny tejp.
Produkten skyddar mycket väl även som sliten, men vi rekommenderar att skyddet byts ut i tid.. Kvaliteten på limmet i den har utvecklats för hållbarhet.

CovidSafe-produkterna:
  • Testad på coronaviruset SARS-CoV-2 (COVID-19)
  • Inaktiverar virus och bakterier även på några sekunder
  • Produkten visar om den behöver bytas
  • Scandraft samarbetar med Clean Touch Medical

CovidSafe är testad vid Helsingfors universitet

Produkten har testats på avdelningen för virologi vid Helsingfors universitets medicinska fakultet. Testerna har genomförts i laboratorieförhållanden på nivå BLS-3 (bio-safety-level-3) med levande SARS_CoV-2-virus. Testerna visar att effekten av Virustejpen CovidSafe varit obestridlig.

”Den multimetallhybrid vi testade är en unik och mycket intressant legering mycket klara forskningsresultat. Denna självhäftande beläggning är en produkt där virus inaktiveras mycket snabbt. Skillnaden mellan vanliga ytor är signifikant. COVID-19 gav oss en världsomfattande pandemi och förhoppningsvis kan vi i fortsättningen reagera ännu snabbare på andra liknande pandemier. Kanske man med en dylik blandning i fortsättningen kan reagera snabbare på olika bakterier och virus.”

Tarja Sironen, biträdande professor, avdelningen för virologi vid Helsingfors universitet

Lämplig för alla typer av kontaktytor
✔ Röd kontrollfärg
✔ Arken kan enkelt skäras eller bearbetas
✔ Tillgänglig på ark eller rulle
✔ Enkelt montage med luftkanaler

Egenskaper för CovidSafe Pro tejpark

Material PU-film med antimikrobiell multimetallhybrid yta
Adhesive Solvent polyakrylat, repositionable grey, air egress
Adhesivstyrka 12 N/25mm
Appliceringstemperatur >+8°C.
Temperaturtålighet På aluminium, -50°C to +100°C,
 
Tekniskt datablad CovidSafe Eco     920 Kb
 
Informationsblad CovidSafe produkter     19873 Kb


 

DöDAR VIRUS
COVIDSAFE

Varianter

CovidSafe Pro 10cm x 1m
Artikelkod CS-PRO-1050
 
CovidSafe Pro 40cm x 1m
Artikelkod CS-PRO-4050
 
CovidSafe Pro 950x1600mm
Artikelkod CS-PRO-95160
 


Orafol brand logo Orajet Oracal Oratape Oraguard Oramask Oralite  
r.tape Kapa Siser Hahnemuhle          Falconboard  
Georg Otto Friedrich Mehler Spennare PGM Emblem i Sverige    
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Valutatillägg

Just nu är vårt valutatillägg:
0.00%


Vad innebär detta?