Produkten lades till i din kundvagn!
Din kundvagn är tom
  • Sverige
  • Norge
  • England

AVISERING OM PRISÄNDRINGAR från 1 januari 2021

Med stigande råvarupriser och fraktkostnader...


Bäste Scandraftkund!


2020 har varit utmanande för oss alla och på Scandraft gör vi allt vi kan för att hjälpa er med attraktivt helhetserbjudande. 2020 kunde vi behålla prisnivån vi hade 2019. Som världsläget utvecklats under året och framförallt hösten 2020 har priserna på råvaror ökat mycket på grund av minskad världsproduktion som driver upp priserna. Ökad e-handel, tullkrig, containerbrist mm. gör att de globala fraktpriserna ökat dramatiskt på vissa håll. På grund av de stigande priser på råvarumarknaden, på frakter och ökad oro har våra leverantörer aviserat oss om prishöjningar. Vi måste därför från och med 1 januari 2021 genomföra en höjning av våra bruttopriser med 3%. Aktuella och uppdaterade priser hittar du i vår prislista på www.scandraft.se från 2021-01-01.

Om du har ytterligare frågor så hör gärna av dig till någon av våra säljare för mer information.

Vi arbetar ständigt på att vara den bästa leverantören för dig som kund hos Scandraft och vår målsättning är att ha det bästa erbjudandet på marknaden. 

Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

 

Göteborg 2020-11-30

 

Med vänlig hälsning

Anders TrillkottOrafol brand logo Orajet Oracal Oratape Oraguard Oramask Oralite  
r.tape Kapa Siser Hahnemuhle          Falconboard  
Georg Otto Friedrich Mehler Spennare PGM Emblem i Sverige    
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Valutatillägg

Just nu är vårt valutatillägg:
0.00%


Vad innebär detta?