Produkten lades till i din kundvagn!
Din kundvagn är tom
  • Sverige
  • Norge
  • England

Ny baskurs och prisjusteringar

Vi justerar samtliga priser efter ny baskurs EUR/SEK 10,40 från 2020-01-15.
Under de senaste åren har vår svenska valuta varit lågt värderad och det har påverkat importpriserna negativt. För att hantera det så har vi hittills tillämpat ett flytande valutatillägg med en kalkylkurs på EUR/SEK 9,60. Nu verkar den svenska valutan stabiliserat sig på en högre nivå. Därför justerar vi samtliga våra priser efter en ny kalkylkurs på EUR/SEK 10,40 fr.o.m. 2020-01-15.
Du kan hela tiden följa aktuell valutajustering på vår hemsida www.scandraft.se.

Övriga prisjusteringar:
Hösten 2019 har priserna på världsmarknaden varit stabila så därför så gör vi bara prishöjningar på ett fåtal produkter. Några tryckfel har vi även haft i vår katalog som nu ska vara rättade. 

Vi gör alltid vårt yttersta för att förhandla fram de bästa priser så att du som kund ska ha det bästa erbjudandet från Scandraft. Ibland erbjuder vi nya alternativa produkter för att kunna erbjuda dig ett ekonomiskt alternativ. Du ska kunna känna dig trygg med Scandraft.


Orafol brand logo Orajet Oracal Oratape Oraguard Oramask Oralite  
r.tape Kapa Siser Hahnemuhle          Falconboard  
Georg Otto Friedrich Mehler Spennare PGM Emblem i Sverige    
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Valutatillägg

Just nu är vårt valutatillägg:
6.15%


Vad innebär detta?