Produkten lades till i din kundvagn!
Din kundvagn är tom
  • Sverige
  • Norge
  • England

Pressmeddelande september 2018

Scandraft fortsätter resan mot framtiden och förvärvar Foliegruppen AB i Göteborg
FoliegruppenGöteborg, september 2018 Scandraft AB - nordens ledande leverantör av förbrukningsvaror för den grafiska industrin – stärker sin ledande position med förvärvet av Foliegruppen.

Foliegruppen AB erbjuder idag ett brett sortiment av material till den grafiska branschen. Sortimentet är mycket likt produkter hos Scandraft och Foliegruppens leverantörer och produkter blir ett bra komplement till Scandrafts redan breda sortiment.

Att få möjligheten att överlåta bolaget till Scandraft gör att mina kunder kan få samma produkter och service som tidigare. Det kommer att bli riktigt bra för all mina kunder, säger Jan Håkansson ägare av foliegruppen AB

Scandrafts köp av Foliegruppen AB ligger helt i linje med vår ambition att vara en helhetsleverantör av material och tillbehör för bild, dekor och reklam.
Vi kommer att ytterligare utöka Scandraftgruppens kunderbjudande och stämmer väl överens med vår ambition att växa på den nordiska marknaden. Det kommer att bli riktigt bra för alla våra kunder, berättar Anders Trillkott VD på Scandraft AB

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till

Anders Trillkott, anders@scandraft.se, 031-68 69 31 eller
Jan Håkansson,
jan@foliegruppen.nu, 031-55 20 90Orafol brand logo Orajet Oracal Oratape Oraguard Oramask Oralite  
r.tape Kapa Siser Hahnemuhle          Falconboard  
Georg Otto Friedrich Mehler Spennare PGM Emblem i Sverige    
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Valutatillägg

Just nu är vårt valutatillägg:
0.00%


Vad innebär detta?