Produkten lades till i din kundvagn!
Din kundvagn är tom

Nu är 2018 katalogen på väg till dig!

Katalogen distribueras v. 3 och 4. Vi försöker att förbättra och jobbar hårt med att förklara materialens egenskaper och förenkla för dig. Vi vill dela med oss av hela vår samlade kunskap så mycket vi kan. På grund av ökade råvarupriser på en global marknad och höjda inköpspriser från våra leverantörer så har vi i år tvingats höja priserna på våra produkter.

Hoppas du tycker om vår nya produktkatalog för 2018 och att du kan använda den för att förenkla din vardag. Vi försöker att förbättra och jobbar hårt med att förklara materialens egenskaper och förenkla
för dig. Vi vill dela med oss av hela vår samlade kunskap så mycket vi kan.
På grund av ökade råvarupriser på en global marknad och höjda inköpspriser från våra leverantörer så har vi i år tvingats höja priserna på våra produkter.
De flesta av våra priser har vi i år justerat uppåt 3 %. På vissa produktgrupper så har inköpspriserna ökat ytterligare och vi höjer priserna på papper 6%, aluminiumplåt 10%, akryl 22%, kartong & well 8%, kanalplast 5%. Tillsammans med våra leverantörer har vi även lyckats sänka en hel del priser. Vi har markerat dem med en procent-symbol.Orafol brand logo Orajet Oracal Oratape Oraguard Oramask Oralite  
r.tape Kapa Siser Hahnemuhle          Falconboard  
Georg Otto Friedrich Mehler Spennare PGM Emblem i Sverige    
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Valutatillägg

Just nu är vårt valutatillägg:
6.52%


Vad innebär detta?