Produkten lades till i din kundvagn!
Din kundvagn är tom

Emblem Walk On Sign

EMBLEM Walk On Sign
Printa snabbt och enkelt din golvreklam med Emblem Walk On Sign

EMBLEM Walk On Sign är en strukturerad, vit monomer printvinyl. Kan printas med vanligt solventbaserat bläck, eco-solvent, UVC och latex. Används främst för golvreklam och kan användas utan laminering på grund av dess anti-halk prägling.
Du skapar effektfulla, iögonfallande golvannonser med EMBLEM Walk On Sign! En snabb och effektiv produktionsprocess kan åstadkommas eftersom laminering inte krävs. Ett semi-permanent klister möjliggör ompositionering när du sätter folien och enkel borttagning i slutet av din annonskampanj.
EMBLEM Walk On Sign har en anti-halk certifiering upp till R10 enl. DIN 51130 och uppfyller brandskyddsklassificering B1 (DIN 4102-1). Därför det kan användas som golvreklam i butiker, gallerior, köpcentra och stormarknader. En annons kan användas i upp till 6 månader inomhus - beroende på mängden trafik. Denna vinyl tillverkas i Europa och överensstämmer med EG-förordning nr 1907/2006 (REACH).
Typiska applikationer är golvreklam på släta ytor i innerområden på exempelvis köpcentra, stormarknader, entréområden, järnvägsstationer, flygplatser.

Egenskaper Emblem Walk On Sign

Tjocklek 150 mikron
Yta Hexagonal prägling
Adhesiv Avtagbart transparent
Färg Vit
Adhesivstyrka 7 ±4 N/25 mm
Appliceringstemperatur < +10°C
Kvalitet 3 år
Övrigt Brandklassad DIN 4102-B1
Antihalkklass: R10 enl. DIN 51130
 
Datablad     1359 Kb


 

SOLVENT
ECO-SOLVENT
UV

Varianter

Emblem Walk On Sign 137cm x 25m
Artikelkod SOWOS-137
 


Orafol brand logo Orajet Oracal Oratape Oraguard Oramask Oralite  
r.tape Kapa Siser Hahnemuhle          Falconboard  
Georg Otto Friedrich Mehler Spennare PGM Emblem i Sverige    
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Valutatillägg

Just nu är vårt valutatillägg:
10.73%


Vad innebär detta?