Produkten lades till i din kundvagn!
Din kundvagn är tom

ORALITE® VC 612 FlexibrightTM Chevron

ORALITE® VC 612 FlexibrightTM Chevron
ORALITE® 612 Chevron ger dig verkligen allt - enastående reflekterande och fluorescerande egenskaper både dag och natt, är förtryckt och enkel att hantera


ORALITE®VC 612 Flexibright™ Chevron är en prismatisk, reflekterande, väderbeständig produkt avsedd för utomhusbruk i krävande fordonsmiljöer. Materialet är skärbart och lätt att applicera på släta målade eller omålade fordonsytor. Materialet behöver inte kantförseglas och är utformat för att vara särskilt användarvänligt och flexibelt. ORALITE®VC 612 Flexibright™ Chevron är uppbyggt av kubhörn (mikroprismatiska) återreflekterande element i ett stycke, bundna till en flexibel, slät och väderbeständig UV-stabiliserad polymerfilm. Prismaytorna är, med vakum, belagda med ett skikt av aluminium för att ge en spegelyta till prismafacetter. Materialet inte är mer än 0,45 mm tjockt, och har ett tryckkänsligt adhesiv. Produkten har endast ett skikt, och är därför utan behov av kantförsegling. Den kan också appliceras över lätt böjda fordonsformer. Materialet är godkänt för TPESC B 13233.

ORALITE® VC 612 FlexibrightTM Chevron

Tjocklek 0,45 mm
Yta Reflekterande prismor
Adhesivstyrka Se datablad
Appliceringstemperatur +15 till 28°C
Kvalitet (Hållbarhet,vertikalt) * 3 år,  begränsad garanti, kontakta Orafol för mer info
Färger Limegul/röd
Förvaring Se datablad
Övrigt Ingen kantförsegling behövs

Datablad

Hållbarhetsangivelser gäller oprintat material, vertikalt monterat av specialist. Utan yttre påverkan.
 


Orafol brand logo Orajet Oracal Oratape Oraguard Oramask Oralite  
r.tape Kapa Siser Hahnemuhle          Falconboard  
Georg Otto Friedrich Mehler Spennare PGM Emblem i Sverige    
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Valutatillägg

Just nu är vårt valutatillägg:
9.90%


Vad innebär detta?