Telefon

Kundtjänst: +46 31 68 69 30

Skivmaterial

Filter

Artikel nr
Pris
Bredd
Attribut
Kategorier

Skivmaterial av plast

Skummad PVC

Högkvalitativa, lätta expanderade styva PVC-skivor för inomhus- och utomhusbruk

Akrylskivor

PERSPEX®. akrylplåt är erkänt som en premiumprodukt, ett av de bästa akrylmaterialen i världen. Kontinuerlig innovation under de senaste åren har resulterat i skapandet av ett brett spektrum av produkter. vi erbjuder både extruderade och gjutna plåtar.

Polyesterskivor (PET)

Från välkända varumärken erbjuder vi både A-PET och PET-G termoplastiska polyesterskivor. Kännetecknas av deras imponerande slaghållfasthet, enastående transparens, utmärkta tryckbarhet med UV-beständigt bläck, plus deras snabba och enkla bearbetningsalternativ.

Aluminiumkomposit

PGM Bond®

Aluminiumkompositpaneler med högkvalitativ polyesterbeläggning, speciellt designad för skyltning, invändig beklädnad och exteriördesign. Våra skyltpaneler har en mängd ljusa och mättade färger med matt eller blank yta, perfekta för ett brett utbud av kreativa projekt och kan appliceras för ett brett utbud av inomhus och utomhus dekorativa lösningar. Aluminiumkompositpaneler är idealiska för direkt digitaltryck och kan enkelt skäras och användas med ett fräsbord.

Kartong- och lättviktsskivor

KAPA®

KAPA® levererar de högsta estetiska standarderna inom arkitektonisk och designutveckling. Används som monterings- eller presentationstavla skapar dess varierande ytor eller täckskiktens tvåfärgade effekt attraktiva kontraster.

DISPA®

Med 100 % papper och 100 % återvinningsbart DISPA® är de hållbara visningstavlorna för screen- och digitaltryck. De är gjorda av FSC®-certifierat papper (FSC® C127595) och är 100 % återvinningsbara. Tack vare det icke-riktade kärnskiktet av DISPA®-skärmskivor ger de optimal planhet och dimensionell stabilitet men är fortfarande lätta

SMART-X®

Denna extremt lätta, helplastskiva med väder- och UV-beständiga täckskikt i slagtålig solid polystyren (HIPS) och en kärna av expanderad polystyren är helt okänslig för fukt. Dessa egenskaper gör att det är ett lättviktsmaterial som kan användas utomhus under en period på upp till två år utan betydande färgförändringar.